Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands

VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Garantie
Trainingsschema
1.299,00-15%
1.099,00
Zet op verlanglijstje
Laat je adviseren in één van onze winkels
Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd*
Reviews
Gebaseerd op 11 recensies
 
Toevoegen aan favorieten
VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer
VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer
1.299,00-15%
1.099,00
  • Bundels
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen
  • Reviews
  • Gerelateerde artikelen

Aanbevolen combinatie

VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer
1.327,95
1.323,37
Korting op extra artikelen: 2%

Barcode

Artikelomschrijving VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

De VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer is een populaire roeitrainer onder professionele gebruikers, in de sportschool en bij thuisgebruikers die graag kwaliteit in huis halen. Train kwalitatief én met plezier met de VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer. Op het eerste gezicht lijkt hij op andere roeitrainers, maar het gebruik ervan zal je verbazen. Deze VirtuFit roeitrainer is namelijk ontworpen met de beste materialen. De roeitrainer bevat meer staal dan andere vergelijkbare roeitrainers. Niet alleen in het frame, maar ook in bijvoorbeeld de massieve roestvrij stalen ketting. Dit zorgt ervoor dat je met deze roeitrainer zwaarder en intensiever kunt trainen. Doordat de roeitrainer gemaakt is van dit kwaliteitsmateriaal is hij beter bestand tegen slijtage en zal de roeitrainer langer meegaan dan andere roeitrainers. Je kunt zien dat er met kwaliteitsmaterialen is gewerkt door het totaalgewicht van 50 kg van deze roeitrainer. De VirtuFit Pro 2 heeft een maximaal belastbaar gewicht van 230 kg en is geschikt voor professioneel gebruik. Op het frame zit een Life Time garantie. Kortom, sportschool kwaliteit voor een scherpe prijs.

Comfortabel roeien met de VirtuFit Roeitrainer


De VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer zorgt voor comfortabele trainingen. Door de extra hoge 50 cm zithoogte is het gemakkelijk om op- en af te stappen. Daarnaast helpt het ook wanneer je last hebt van gevoelige knieën. Op de rails zit een comfortabele, voorgevormde zitting gemaakt van foam waardoor je ook tijdens lange en intensieve trainingen comfortabel kunt blijven zitten.
De rails van de roeitrainer is 140 cm en geeft langere gebruikers voldoende ruimte om de benen volledig te strekken. Bij iedere beweging die je maakt, gebruik je de volledig verstelbare voetsteunen met anti-slip textuur. Deze degelijke en eenvoudig in lengte en breedte in te stellen voetpedalen zorgen ervoor dat je te allen tijde de juiste houding aanhoudt en je voeten niet gaan schuiven tijdens de workout. De roeitrainer heeft een handgreep gemaakt van aluminium met een neopreen buitenkant. Dit materiaal ligt lekker in de hand en zorgt voor een stevige grip.

Uitgebreide trainingsmogelijkheden


Tijdens een workout op de VirtuFit Ultimate Roeitrainer kun je je activiteiten volgen op het verlichte kantelbare display. Lees bijvoorbeeld de tijd, aantal roeislagen per minuut, calorieverbruik, afstand in meters, wattage, tijd per 500 meter en je hartslag af. Deze roeitrainer heeft een hartslag ontvanger om het signaal van een draadloze borstband te verwerken. Ideaal om zelf je vooruitgang te meten en verbeteren. De roeitrainer heeft verschillende prestatie weergaves om meer inzicht te krijgen. Zo laat de 'Force Curve' je kracht tijdens de roeislag zien en geeft de 'Watt Chart' grafisch je geproduceerde wattage weer ten opzichte van andere slagen tijdens de oefening. Andere prestatie weergaves richten zich op calorie verbranding, hartslag, afstand, snelheid of wattage. Met de wattage kun je specifiek op vermogen trainen. Deze roeitrainer beschikt over 10 programma’s en hiermee kun je veel verschillende sportieve doelen voor jezelf opstellen. De 10 programma’s van de VirtuFit Ergometer Roeitrainer zijn als volgt verdeeld: Interval/tabata op basis van tijd, afstand, calorieverbranding en het aantal roeislagen. De andere programma’s zijn een tijdsdoel, afstandsdoel, calorieverbrandingsdoel en een hartslagprogramma. Tot slot heeft deze roeitrainer een custom en een handmatig programma wanneer je liever je eigen training samenstelt of gewoon wilt beginnen. Met de luchtschuif schakel je tussen de 10 verschillende weerstandsniveau's. Op iedere stand geeft de roeitrainer een vloeiende beweging en houdt het de ruis beperkt. Dit zorgt voor een aangename, realistische en stille training.

Meer opties met de VirtuFit Ultimate Pro 2 ANT+ Bluetooth Console

Wil je nog meer trainingsmoglijkheden? Kies dan voor de aanschaf van een VirtuFit Ultimate Pro 2 ANT+ Bluetooth Console. Deze console plaats je gemakkelijk op de roeitrainer, ter vervanging van de bestaande console. Omdat de ANT+ Bluetooth Console over een bluetooth ontvanger beschikt, kun je deze koppelen met je favoriete trainingsapps, zoals Kinomap, GymTrakr en Selfloops. Hiermee volg je levensechte routes vanaf het scherm van je tablet of smartphone. Ook houd je hiermee al je trainingsprestaties bij in één overzicht. Van jou én van je sportgenoten.

De VirtuFit Ultimate Pro 2 ANT+ Bluetooth Console is apart bij te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om de roeitrainer en de console in één pakket te bestellen voor een voordeliger tarief. Kijk hiervoor bij de gerelateerde artikelen van deze roeitrainer.

Extra informatie VirtuFit Roeitrainer


De VirtuFit Ultimate Roeitrainer Pro 2 beschikt over transportwielen. Hierdoor is het verplaatsen gemakkelijk en staat hij nooit in de weg. Je kunt gemakkelijk trainen op andere plekken en door het opklapsysteem is de roeitrainer ook na gebruik zo opgeborgen. De VirtuFit Roeitrainer wordt geleverd inclusief een Nederlandse en Engelse handleiding. Deze handleiding geeft je een inzicht in de uitgebreide mogelijkheden van deze roeitrainer inclusief de computer. Deze VirtuFit roeier is getest met 1.000.000 robotarmen en de kwaliteit blijft totaal gelijk!

VirtuFit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.


Productvideo



Documenten

Specificaties VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

MerkVirtuFit
CategorieRoeitrainers
Tags concept concept2 concept 2 concpt cncept concept3
EAN Code8719743573338
ArtikelcodeVFULPRO2
VerpakkingStuk(s)
KleurenZilver
Zwart
Afmetingen (L x B x H)254 x 53 x 115 cm
Afmetingen verpakking (L x B x H)147 x 66 x 37 cm
Afmetingen ingeklapt (LxBxH)138.9 x 53 x 157.8 cm
Hoogte zitting50 cm
Gewicht50.8 kg
Gewicht met verpakking50,8 kg
Belastbaar gewicht230 kg
Garantie3 jaar
Garantie thuisgebruik

Garantie op persoonlijk gebruik (geen garantie op (semi)commerciële doeleinden)

Garantie thuisgebruik3 jaar
Garantie semi-professioneel gebruik

Garantie op semi-professioneel gebruik

Garantie semi-professioneel gebruik3 jaar
Garantie professioneel gebruik

Garantie op professioneel gebruik

Garantie professioneel gebruik3 jaar
Extra garantieLevenslang op het frame
MaterialenKunststof
Metaal
Max. gebruikerslengte220 cm
WeerstandsysteemLucht
Aantal weerstandsniveaus

Beschikt het apparaat over meerdere trainingsniveau's? Dan kies je zelf hoeveel weerstand je wilt tijdens het sporten. Een doorlopende weerstand betekent dat je het niveau verandert met een draaiknop zonder vooraf ingestelde standen.

Aantal weerstandsniveaus 10
Aantal programmas10
Type displayLCD
Kleuren displayNee
Verlicht displayJa
Kantelbaar schermJa
Monitor weergaveTijd
Afstand
Snelheid
Hartslag
Wattage
RPM
Waterpas afstelbaarNee
TransportwieltjesJa
Verstelbare pedalen/voetsteunenJa
StroomvoorzieningBatterijen
Anti-slip pedalenJa
InklapbaarJa
Borstband mogelijkheidJa, 5 kHz
HartslagmetingBorstband
Borstband bijgeleverdNee
AUX aansluitingNee
USB poortNee
Ingebouwde speakersNee
Compatible met smartphone

Kun je (vaak met een app) met je telefoon verbinding maken naar het fitnessapparaat en gegevens uitwisselen?

Compatible met smartphoneNee
TablethouderNee
BidonhouderNee
RailsEnkele rail
Raillengte140 cm
Service aan huis

Service aan huis is de periode waarop je bij een garantiegeval recht hebt op het bezoek van een monteur zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Let op: voor eenvoudige reparaties, zoals het vervangen van een kapje, krijg je vaak het onderdeel toegestuurd en word je op afstand geholpen. Resulteert dit niet in de gewenste uitkomst? Dan komt er een monteur langs.

Service aan huis3 jaar
Aantal personen nodig voor montage1
Gemiddelde montagetijd30 minuten
Extra'sKantelbaar scherm, levenslange frame garantie, sportschool kwaliteit, verhoogde zitting, lange rails
Inhoud358974

Gerelateerde artikelen VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

VirtuFit Premium Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 230 x 90 x 0,7 cm
Tijdelijk niet leverbaar, wellicht voorradig in de Fitwinkels. Bel een vestiging voor de actuele voorraad
  • Milieuvriendelijk en slijtvast
  • 2 Jaar garantie
  • Voorkomt beschadigingen
49,90 -12%
43,90
VirtuFit Ultimate Pro 2i Roeitrainer Bluetooth/ANT+ - Gratis trainingsschema
Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd*
  • Belastbaar gewicht: 230 kg
  • Weerstand systeem: lucht
  • Inclusief ANT+ Bluetooth Console
1.498,00 -20%
1.199,00
VirtuFit Ultimate Pro 2 ANT+ Bluetooth Console
Voor 23:59 uur besteld, vandaag verstuurd*
  • Bluetooth ontvanger
  • ANT+ ontvanger
  • Meer trainingsmogelijkheden
199,00

Reviews VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

10/10 11 reviews
Geplaatst op 16-09-2020

Een persoon van 76 jaar als ik, ben er zeer te vrede over.Het is niet goed koop maar zijn geld waard.Het is ook een voordeel dat het toestel 50cm boven de vloer is, vele toestellen zit je met zitvlak bijna op de vloer.Dagelijks gebruik ik het 45 min. Het is een aanrader.

Geplaatst op 22-04-2020

Super goede afwerking! Stevig gemaakt! Zeer stabiel zelfs bij een stevige krachtinspanning.
Zeer vloeiende roeibeweging !
De hartslagmeting werkt perfect,zelfs met mijn oude Polar T31 !
Super tevreden, waar voor uw geld !

Geplaatst op 20-01-2020

VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer.
- De afspraken met fitwinkel werden zorgvuldig nageleefd. 15 minuten voor levering werd ik op de hoogte gebracht dat men op komst was.
- Robuuste roeitrainer van staal en mooi afgewerkt.
- De zithoogte is hoog en het verzet van de machine is gemakkelijk te regelen.
- Op de computer zie je heel wat informatie.
- Heb getraind op de concept 2 roeitrainer en de VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer moet zeker niet onderdoen. Hij is een stuk zwaarder en toch heel wat goedkoper.
- Als je een beetje handig bent en met de bijgeleverde tekening is roeitrainer gemakkelijk zelf te monteren.
- Een professionele roeitrainer waarbij het ganse lichaam in beweging is.
- Ik kan deze roeitrainer aan iedereen aanraden.
- Nadeel: Neemt wel wat plaats in maar is handig op te klappen.

Geplaatst op 19-02-2019

Zeer fijne stevige roeitrainer. Begin december aangeschaft en wordt regelmatig per week gebruikt. De weerstand is super, makkelijk ana te passen en gelijk voelbaar. Dit jaar al veel afgevallen. Echt een aanrader.

Geplaatst op 05-12-2018

Ik heb deze roeitrainer gekocht omdat ik graag wou afvallen, daarom wou ik er graag ook met een hoog belastbaar gewicht. Dat heeft deze zeker! na via de chat informatie te hebben gekregen kwam ik te weten dat deze roeitrainer een belastbaar gewicht heeft van maar liefst 230 kilo. doordat deze ook makkelijk op te klappen is, berg ik hem ook makkelijk op naast mijn kast! hierdoor kan ik trainen wanneer ik wil, maar ben ik niet veel ruimte kwijt.

Geplaatst op 25-11-2018

Met deze roeitrainer verbeter je je conditie en blijf je in vorm, als je hem eenmaal hebt staan gaat hij ook nergens meer heen, heerlijke stevige roeier. Vergeleken met andere roeitrainers met deze opties, komt deze het meest goedkoop er uit. en nog met de beste opties ook!

Geplaatst op 15-11-2018

Wij wouden graag een professionele roeitrainer waar de hele familie gebruik van kan maken. met deze VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer haal je een apparaat in huis waar dat zeker mee kan, de jongste van ons (12) is zeer sportief en wil graag ook zo nu en dan op de roeitrainer. Hij traint dan op het meest lichte niveau, maar dat doet hij zonder problemen! Mijn vrouw is zeer sportief en probeert meer uithoudingsvermogen op te bouwen in combinatie met deze roeitrainer. Ze kan helemaal los gaan, maar merkt na 2 maanden al een behoorlijk verschil! ze heeft een nog betere conditie gekregen.
zelf gebruik ik deze roeitrainer om gewoon in beweging te blijven. Na mijn kantoorbaan wil ik graag nog even lekker sporten 3x in de week. Dus voor een veelzijdige roeitrainer raad ik dit product zeker aan!

Geplaatst op 25-10-2018

Wat een top apparaat is dit, ik ben zelf tegen de 2 meter lang. En heb dan ook moeite om een geschikte roeitrainer te vinden. maar met deze roeitrainer heb ik nergens last van. ik kan hier rustig een uurtje per dag op trainen, wat ik ook elke dag doe. Ook mooi makkelijk dat hij zo makkelijk op te bergen is!

Geplaatst op 12-10-2018

Zeer robuust solide roeitrainer ziet er goed uit.
Roeit heel soepel, ook de zitting glijdt uitstekend.
Heb ervaring met de Concept2 roeier.Ik vind deze met de hoge zit, die ook in de Concept2 serie bestaat beter dan eerst genoemde.En het schilt enorm in de prijs. Een Topper en zeer zeker aanrader.

Geplaatst op 16-07-2018

Een geweldige roeiervaring. Dit begint al bij het opstappen, wat lekker hoog zit. De weerstand is makkelijk te verstellen aan de zijkant dat ook echt voelbaar is tijdens het trainen.

Geplaatst op 20-06-2018

Ik heb al veel ervaring met roeien en deze VirtuFit roeier is minstens zo gelijkwaardig als de Concept2 roeier. Ik heb deze Virtufit nu enkele weken mogen testen en de roeier is echt een krachtpatser.

Voordelen:
- Zitje zit zeer fijn ook na 45 minuten trainen geen last.
- De slide is zeer lang en zelfs geschikt voor mijn 2 meter lichaamslengte
- Computer geeft veel waardes weer waar onder wattage (!)

Nadelen:
- Vrij grote roeimachine maar wel handig in te klappen trouwens.

Professioneel gezien kan deze roeitrainer zeker mee met de bekende merken. Ik zal er veel gebruik van maken buiten het roeiseizoen!

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over VirtuFit Ultimate Pro 2 Ergometer Roeitrainer

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen