Livraison et Installation
Connecter
Panier
FrançaisFrançais

Livraison et Installation

Van maandag t/m vrijdag voor 22:00 uur besteld? Volgende dag in huis! Pakketten zwaarder dan 31,5 kg worden de eerstvolgende werkdag geleverd..


Bestellingen afleveren bij je appartement

Veel bestellingen worden afgeleverd door HST. Deze bestellingen leveren zij af bij de eerste drempel van het pand waarin je woont. Als je in een appartement woont leveren wij je bestelling af bij de ingang van het pand en niet tot aan de voordeur van je appartement. Bestellingen van PostNL worden wel afgeleverd bij de voordeur van je appartement. Bestel je een product met montage aan huis (in Nederland), dan wordt het product geleverd en gemonteerd in jouw woning op de gewenste etage. Lees de voorwaarden onderaan deze pagina.


Aangepaste levertijden

Besteldatum 1e afleverpoging
4 & 5 april (Pasen) woensdag 8 april
25 & 26 april (Koningsdag) woensdag 28 april
27 april (Koningsdag) donderdag 29 april
12 mei (Hemelvaartsdag) vrijdag 14 mei
13 mei (Hemelvaartsdag) zaterdag 15 mei
22, 23 & 24 mei (Pinksteren) woensdag 26 meiBekijk hier onze aangepaste openingstijden

Uitzonderingen

Bestellingen in het weekend (PostNL) 
Bestellingen op zaterdag tot 17:00 worden maandag geleverd. Bestellingen op zaterdag na 17:00 t/m maandag 22:00 worden op dinsdag afgeleverd.

Besteldatum 1e afleverpoging
Vrijdag tot 22:00 zaterdag
Zaterdag tot 17:00 maandag
Zaterdag na 17:00 dinsdag
Zondag dinsdag

Bestellingen van pakketten zwaarder dan 31,5 kg in het weekend (HST/Transmision)
Pakketten die zwaarder zijn dan 31,5 kg en die op vrijdag t/m maandag besteld worden, worden dinsdag geleverd .

Besteldatum 1e afleverpoging 2e afleverpoging
Vrijdag tot 16:45 dinsdag op afspraak met vervoerder
Vrijdag na 16:45 dinsdag op afspraak met vervoerder
Zaterdag dinsdag op afspraak met vervoerder
Zondag dinsdag op afspraak met vervoerderZendingen naar België

Belgische bestellingen van pakketten zwaarder dan 31,5 kg (HST/Transmission)
Bestellingen op werkdagen na 16:45 besteld worden 1 werkdag later geleverd (volgende werkdag verzonden).


Montage orders en showroommodellen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afleverafspraak. Houdt rekening met een langere levertijd. Showroommodellen in doos worden onder dezelfde voorwaarden verstuurd als nieuwe artikelen.

Montageprocedure

Als je online of in een van de Fitwinkels een bestelling hebt geplaatst met montage, dan komt er een deskundige en ervaren monteur bij jou op bezoek. Dit is een monteur van onze eigen technische dienst of de technische dienst van de winkels. Als een van de weinigen in Nederland bieden wij voor sommige artikelen gratis montage aan en leveren en installeren wij jouw bestelling via de trap tot en met de vierde etage. Ter voorbereiding op de levering en installatie vragen wij onze klanten het volgende voor te bereiden:


1. Zorg ervoor dat de plek goed bereikbaar is via een lift of een trap (geen vlizotrap). Indien dit niet het geval is bieden wij oplossingen middels bijvoorbeeld een hijskraan. Maatwerkoplossingen als deze gaan op basis van een offerte. Neem hiervoor contact met ons op.

2.
Installatie op de waddeneilanden is in sommige gevallen mogelijk. Deze oplossingen zijn tevens op offerte basis. Levering op de waddeneilanden is mogelijk voor elk product binnen ons assortiment. Leveringen gaan middels onze transporteurs.

3.
Voorafgaand aan de installatie is het belangrijk om privé eigendommen te verplaatsen en/of te beschermen.

4.
Bestel je een groot en/of breed product en wil je deze op etage geleverd hebben? Geen probleem! Wel is het belangrijk om na te gaan of de etage goed bereikbaar is en of het trapgat breed genoeg is. Als de ruimte krap is, dienen leuningen gedemonteerd te worden. Ook meten vloeren en trappen afgeplakt worden. Indien de er een ruim trapgat aanwezig is, blijft het verstandig om voor de juiste bescherming te zorgen. Indien dit niet gedaan is, zijn we niet aansprakelijk voor eventueel gemaakte schade.

5.
Indien er geen lift aanwezig is, leveren en installeren wij tot en met de vierde etage. Levering op de vijfde etage of hoger kan in overleg of gaat op offertebasis. Neem hiervoor contact met ons op.

6.
Voor montage in België vragen wij contact op te nemen met onze klantenservice of met een van de Fitwinkels


Montagekosten

In Nederland bieden wij in veel gevallen gratis montage aan. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je ervoor kiezen om je fitnessapparaat tegen extra kosten te laten monteren. De kosten hiervoor zijn als volgt:

Hometrainer: €49,50
Roeitrainer: €49,50
Spinbike: €49,50
Ligfiets: €49,50
Crosstrainer: €69,50
Loopband: €89,50
Homegym licht: €199,50
Homegym middel: €249,50
Homegym zwaar: €349,50

Een montageaanvraag kies je eenvoudig als extra optie tijdens je bestelling.


Montage en showroommodellen in België
In België worden geen showroommodellen of montage orders geleverd. Showroommodellen in doos kunnen wel gewoon verstuurd worden naar België, deze worden onder dezelfde voorwaarden verzonden als nieuwe toestellen. Onze fysieke winkels monteren in sommige gevallen wel in België. Neem contact op met 1 van onze Fitwinkels voor de mogelijkheden.

Panier

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer